måndag 2 november 2009

Tennistant



Rickard: Ingenting av värde händer på touren just nu. Det vet ni. Nej, hösten är istället en tid för rekreation och framåtblickande. Man vilar upp sig, bokar biljetter till Melbourne, umgås med familjen, spelar lite tennis i sin hemstad och äter Lindt-choklad. Det är ett vinnande recept för Federer så jag har ingen anledning att göra annorlunda.

Och om bara några dagar kommer Agassis självbiografi ut. Och den kommer att bli smaskig! Vi har redan fått reda på att han älskade känslan av metaamfetamin och förlorade Roland Gaross-finalen -90 av rädsla för att toupén skulle lossna.

2 kommentarer:

  1. Tyckte mig se er gå runt likt två förvirrade själar i Kungliga TH häromveckan, sökandes efter den sköna tenniskonst som ej där fanns att finna. Jag gjorde detsamma men insåg min naivitet - som att leta efter Mona Lisa i Skövde Konsthall.

    Frågan är nu: Har ni hämtat er efter att blivit överösta av medioker lågkvalité-ATP-tennis där endast ett fåtal verkar bry sig om de vinner eller förlorar, hälften är skadade och alla kan slå alla (ok nästan, Renquist torskar ju ingen mot...) ?

    SvaraRadera
  2. Har ni lagt ned bloggen efter att ha blivit dumpade från amqj? Ni föll på eget grepp alltså. Pervesionerna gick inte att hålla tillbaka. Ledaren i Falkenberg kan andas ut. En seger för det goda i svensk tennis. Förtalen om att spelare och alla som inte hyllar GI är fula och smutsiga har tystnat. Er nemesis Söderling regerar och kliver ut bland de stora på Mastersslutspelet.

    "Man bör hushålla med sitt förakt av hänsyn till de behövande." Något att meditera över i höstmörkret...

    Beavis

    SvaraRadera